Recunoașteți personajul? A fost prezent la Mondialul din Africa de Sud iar acum a luat proporții inimaginabile (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 16 septembrie 2014, 2:09 PM | Sport

  0

  Era cunoscut ca un narcisist atât în vestiarul lui Werder Bremen, pentru care a apărat vreme de șapte sezoane, cât și la Hoffenheim, echipă a cărei poartă a apărat-o în ultimii doi ani și cu care și-a încheiat contractul în această vară.

  În doar câteva luni, Tim Wiese a luat proporții de neimaginat. Fostul portar al lui Werder şi-a petrecut ultimele luni în sala de forţă şi a suferit schimbări dramatice. Mai mult, în urma schimbărilor din… look-ul său, germanul se pare că a primit oferte pentru a practica wrestlingul.

  „Am primit o ofertă oficială din parte WWE, pentru a devenit wrestler profesionist. Wrestling-ul este un sport foarte popular în Statele Unite. Voi discuta despre această ofertă cu agentul meu. Nu îmi este frică”, a declarat Tim Wiese.

  Pe unele conturi de facebook, Wiese este parodiat apărând în fotografii alături de Chuck Norris sau Cristiano Ronaldo.

  În 2010, Tim Wiese a făcut parte din lotul Germaniei care a câștigat medalia de bronz la Mondialul din Africa de Sud.

  wiese 1

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.