luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Recunoașteți personajul? A fost prezent la Mondialul din Africa de Sud iar acum a luat proporții inimaginabile (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 16 septembrie 2014, 2:09 PM | Sport

  0

  Era cunoscut ca un narcisist atât în vestiarul lui Werder Bremen, pentru care a apărat vreme de șapte sezoane, cât și la Hoffenheim, echipă a cărei poartă a apărat-o în ultimii doi ani și cu care și-a încheiat contractul în această vară.

  În doar câteva luni, Tim Wiese a luat proporții de neimaginat. Fostul portar al lui Werder şi-a petrecut ultimele luni în sala de forţă şi a suferit schimbări dramatice. Mai mult, în urma schimbărilor din… look-ul său, germanul se pare că a primit oferte pentru a practica wrestlingul.

  „Am primit o ofertă oficială din parte WWE, pentru a devenit wrestler profesionist. Wrestling-ul este un sport foarte popular în Statele Unite. Voi discuta despre această ofertă cu agentul meu. Nu îmi este frică”, a declarat Tim Wiese.

  Pe unele conturi de facebook, Wiese este parodiat apărând în fotografii alături de Chuck Norris sau Cristiano Ronaldo.

  În 2010, Tim Wiese a făcut parte din lotul Germaniei care a câștigat medalia de bronz la Mondialul din Africa de Sud.

  wiese 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.