luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Rapperul AKA a fost împușcat mortal în fața unui restaurant, în Africa de Sud

  de - | 11 februarie 2023, 9:04 AM | Internaţional

  0

  Sura foto:Nehanda Radion

  Rapperul AKA, cunoscut în toată lumea, a fost împușcat mortal, la 35 de ani, în Africa de Sud. Cântărețul se afla în fața unui restaurant, alături de un alt bărbat, iar asupra celor doi s-a tras dintr-o mașină, anunță Mediafax.

  Starul rap sud-african AKA, al cărui nume real era Kiernan Jarryd Forbes, a fost împușcat și ucis în fața unui restaurant din Durban, vineri seară. Viața rapperului a fost curmată la doar 35 de ani.

  Evenimentul a fost anulat

  AKA trebuia să cânte la un club de noapte, dar evenimentul a fost anulat, un anunț pe rețelele de socializare informând că se renunță la concert „din cauza unor circumstanțe neprevăzute”.

  Paramedicul Garrith Jamieson a declarat pentru Times Live: „La sosire, paramedicii au găsit un haos total. Doi bărbați au suferit multiple răni prin împușcare. Paramedicii i-au asistat pe bărbați și, din păcate, primul a suferit multiple răni prin împușcare și nu avea semne de viață, fiind declarat decedat la fața locului”.

  Rapperul s-a născut în Cape Town

  AKA s-a născut în Cape Town, Africa de Sud, la 28 ianuarie 1988 și a intrat pe scena muzicală în 2002, când a format un grup hip-hop numit Entity, alături de colegii săi Vice Versa și Greyhound. Grupul a primit o nominalizare la premiul KORA la categoria „Cel mai bun hip-hop african”, înainte de a se desființa în 2006.

  AKA a continuat să creeze muzică în calitate de artist solo, ceea ce a dus la lansarea albumului său de debut, Alter Ego, lansat în 2011. A lansat apoi alte trei albume – cel mai recent fiind albumul Touch My Blood din 2018.

  În viața personală, AKA avea o „relație intermitentă” cu DJ Zinhle, în vârstă de 39 de ani, pe numele real Ntombezinhle Jiyane.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.