Record de viteză cu un Ferrari pe Trasfăgărășan

  de - | 5 august 2015, 11:28 AM | Auto | Video

  0

  Cursa inedită pe Transfăgărăşan. Un italian a stabilit primul record de viteză pe cel mai şerpuit drum din România, Transfăgărăşan. A parcurs 13 kilometri în 9 minute şi 13 secunde cu bolidul care are sub capotă 630 de cai putere. Cursa a fost urmărită de pe marginea drumului de sute de turişti, scrie cugetliber.ro.

  Italianul Fabio Barrone a scris istorie pe Transfăgărăşan după un an de pregătire, dar timpul obţinut i-a luat prin surprindere chiar şi pe membrii echipei.

  Cursa s-a desfăşurat pe o porţiune de 13 kilometri între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, unul dintre cele mai dificile segmente din partea de coborâre a Transfăgărăşanului spre Sibiu. Este primul record de viteză stabilit pe Transfăgărăşan, redenumit de italieni autodromul lui Dumnezeu.

  Ultimul model de Ferrari pe Transfăgărăşan. Modelul condus de pilotul italian a avut un design special gândit pentru această ocazie. A fost imprimat cu lilieci care să amintească de “Dracula”, iar inginerii au lucrat câteva luni la partea de suspensii a maşinii. Nimeni nu a avut voie să urce pe Transfăgărăşan timp de 4 ore până la începerea cursei.

  La partenzaaaaaaa!!!

  Posted by Ferrari Club Passione Rossa on Monday, August 3, 2015

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.