vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Record de căsătorii la Arad, de la Revoluție încoace. Oamenii fac camping ca să stea la rând, la Sala de Căsătorii din centrul orașului

  de Raluca Medeleanu | 18 iulie 2018, 1:55 PM | Pamflet | Topic special

  1

  Chiar dacă afară plouă și e mohorât, asta nu e o piedică pentru iubire! Când ți se pune pata că trebuie să te căsătorești, apăi trebuie să o faci cu orice preț, peste orice obstacol! Dragostea nu cunoaște limite, iar oamenii stau și așteaptă la coadă, stau cu schimbul, ba chiar și trag un pui de somn, până le vine rândul să spună un DA hotărât în fața ofițerului de stare civilă care e și el ostenit de atâtea cununii pe care le face zilnic, iar azi se pare că s-a stabilit un nou record de atâtea și atâtea ceremonii…

  Da, credem că nu e nevoie să specificăm că întregul scenariu de mai sus, împreună cu titlul, e nimic mai mult decât un pamflet pentru o imagine mai mult decât dezgustătoare pe care ne-a fost dat să o vedem astăzi, în fața Sălii de Căsătorii de la parterul unei instituții respectabile numite Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad. Căci, vorba aia: „În viață trebuie să ai umor”.

  Niște tineri și-au transformat terasa într-o căsuță de relaxare, au adus și plapume ca să stea cât mai bine, ba chiar și un vinișor..că așa au fost învățați probabil de acasă că e frumos să se comporte, mai ales când se plimbă prin centrul unui oraș care cândva concura pentru titlul de Capitală Culturală. Respect, civilizație, ce mai! Iar autorităție sunt de treabă, îi lasă să doarmă, să se odihnească în pace. Amin.

   

  Foto: Ioan Virag

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.