Real-Bayern – „finala” din semifinale. Atletico va da piept cu Chelsea

  de Special Arad | 11 April 2014, 2:44 PM | Sport

  0

  Sorții au decis, vineri, la Nyon ca două echipe pe care mulți le vedeau ca finaliste, Real Madrid și Bayern Munchen, să se întâlnească puțin mai devreme, în semifinale. De cealaltă parte, Atletico Madrid, surpriza sferturilor de finală după ce a eliminat-o pe Barcelona (1-1 și 1-0), își va măsura forțele în cea de-a doua semifinală cu trupa lui Mourinho, Chelsea Londra.

  Real și Bayern se vor întâlni pentru a 15-a, respectiv a 16-a, oară în Champions League, devenind astfel cel mai jucat duel direct din această competiție.

  De cealaltă parte, Atletico va da piept cu Chelsea după ce în ultima confruntare directă, Supercupa Europei din 2012, madrilenii s-au impus categoric cu 4-1.

  Astfel, programul dublelor din semifinale este următorul:

  TUR

  22 aprilie: Atletico Madrid – Chelsea

  23 aprilie: Real Madrid – Bayern Munchen

  RETUR

  29 aprilie: Bayern Munchen – Real Madrid

  30 aprilie: Chelsea – Atletico Madrid

  Finala se va disputa pe 24 mai, la Lisabona, iar gazda finalei va fi câștigătoarea dublei dintre Real Madrid și Bayern Munchen.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.