joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Reacția Poliției Arad la materialul „Film de groază în Arad. După o ceartă în trafic, o șoferiță ia pe capotă o femeie, o aruncă pe jos”

  de Special Arad | 19 aprilie 2023, 3:09 PM | Știri Arad

  0

  La nici două ore de la publicarea materialului “Film de groază în Arad. După o ceartă în trafic, o șoferiță ia pe capotă o femeie, o aruncă pe jos, trecând milimetric pe lângă tragedie”, pe Special Arad, Inspectoratul Județean de Poliție Arad iese public pentru a confirma incidentul, precizând următoarele: „Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al IPJ Arad este abilitat să comunice următoarele: În ziua de 4 aprilie a.c., în jurul orei 15,50, a fost sesizat, prin 112, un scandal între două femei, pe Bd. Gheorghe Magheru, din municipiu. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, pe fondul unul conflict spontan, o femeie de 65 de ani, din Arad, ar fi accidentat o femeie de 35 de ani, din Arad. Victima a fost transportată la spital în vederea evaluării stării sale și acordarea de îngrijri medicale. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Micalaca, pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale care se impun, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe”.

  Reamintim cititorilor faptul că, în dezvăluirea făcută publică de Special Arad, a fost indicat deja faptul că polițiștii arădeni „au strâns un dosar destul de voluminos cu martori și filmări și că dosarul va ajunge la procurori”.

  Citiți materialul care a atras reacția IPJ Arad „Film de groază în Arad. După o ceartă în trafic, o șoferiță ia pe capotă o femeie, o aruncă pe jos, trecând milimetric pe lângă tragedie | Video”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.