Reabilitarea drumului dintre Vârfurile și Ștei a fost scoasă la licitație

  de Special Arad | 5 iunie 2019, 3:28 PM | Administraţie

  0

  (foto: Google Maps)

  CNAIR a publicat în cadrul platformei SICAP anuntul de participare aferent procedurii de atribuire a contractului de „Reabilitare DN76, Vârfurile – Stei, km 69+350 – km 102+660 – Rest de execuție“.

  Termenul limită de depunere al ofertelor a fost stabilit pentru data de 7 august 2019. Valoarea estimată a procedurii de atribuire este de 75.764.368,09 Lei fara TVA. Durata de realizare a acestui contract este de 12 luni.

  Perioada minimă de garanție a lucrărilor va fi de minim 3 ani, dar poate fi majorată până la 5 ani.

  Obiectul contractului îl reprezintă finalizarea lucrărilor de reabilitare a tronsonului Vârfurile – Ștei aferent DN76. Sectorul de drum se află pe teritoriul județelor Arad și Bihor. Principalele lucrări ce vor fi realizate constau în finalizarea reabilitării a 33,31 km de drum național, finalizarea reabilitării unui numar de 5 poduri; amenajarea a 5 parcări; amenajarea a 5 stații de autobuz; lucrări de colectare și evacuare a apelor; lucrări de susținere și consolidare a terasamentelor; lucrări de sprijinire; lucrări de sporire a capacității portante a terenului de fundare; lucrări hidrotehnice și lucrări de siguranța circulației.

   

   

  .

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.