miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  RDF Arad, compania condusă de Florin Deznan, și-a dublat cifra de afaceri chiar în an de pandemie!

  de Lucian Dănilă | 14 ianuarie 2021, 3:02 PM | Business | Recomandările editorilor

  2

  RDF Arad este una dintre cele mai importante companii din Vestul țării în domeniul cerealelor. Cu sediul în localitatea arădeană Șofronea, compania condusă de Florin Deznan a reușit o performanță foarte bună chiar în anul 2020, an de pandemie, perioadă în care și-a dublat cifra de afaceri, ajungând la 100 de milioane de lei cifră de afaceri.

  Anul 2020 a adus și modificări în acționariatul companiei RDF. Grupul de investiții ROCA a achiziționat 40 la sută din acțiunile companiei, tranzacție care s-a finalizat în luna noiembrie.

  „Am implementat cu succes un program ERP (enterprise resource planning – n. red.) de management al activităţii companiei şi am reuşit o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 50% faţă de cifra de afaceri din 2019“, spunea Florin Deznan, CEO al RDF, conform zf.ro.

  Cea mai mare dificultate a companiei este legată de personal: „Retenţia de personal este o provocare, dar reuşim să păstrăm în proporţie de 90% oamenii care s-au alăturat companiei încă de la începuturi”, spune Florin Deznan conform Ziarul Financiar.

  RDF este unul din principalii distribuitori zonali de input-uri (îngrășăminte chimice, semințe și pesticide).
  pe lângă cele două activități legate între ele, și anume, cea de distribuție input-uri si cea de trading cu cereale, RDF mai desfășoară și activitate proprie de producție agricolă.
  Pe lângă activitatea de distribuție, RDF este unul din principalii traderi zonali de cereale, comercializând în jur de 100.000 to cereale/an. Pentru a-și desfășura cât mai bine aceasta activitate, care presupune preluarea cerealelor în cantități mari de la fermieri, stocarea produselor preluate, condiționarea lor și livrarea, deținem un siloz de cereale cu capacitatea de stocare de 10.000 tone.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.