marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Răzvan s-a sinucis la 35 de ani! A lăsat un bilet de adio cutremurător

  de Special Arad | 27 septembrie 2015, 11:47 AM | Naţional

  0

  Răzvan Băcan era un om de afaceri din județul Argeș în vârstă de 35 de ani. Era… Soț și tată de doi copii, Răzvan era asociat în cadrul unei firme care produce detergenţi şi săpunuri. Era, pentru că Răzvan s-a sinucis într-o hală a fabricii, după ce firma sa fusese controlată la sânge de către inspectorii fiscali, scrie Adevărul.

  Firma la care era asociat Răzvan Băcan făcuse, miercuri, 23 septembrie, obiectul unui control încrucişat al ANAF. În seara zilei de vineri, 25 septembrie, omul de afaceri s-a retras într-unul dintre depozitele firmei şi s-a spânzurat de o grindă. A lăsat un bilet în care cere iertare familiei sale şi în care spune că nu este un infractor.

  “Iertaţi-mă! Nu sunt un infractor. Am încercat să muncesc. Vă iubesc pe toţi! Adio!”, a scris Răzvan Băcan în biletul de adio.  

  Bărbatul a fost găsit de către soţie, care l-a căutat speriată pentru că nu-i mai răspundea la telefon. Poliţia şi ambulanţa au ajuns la faţa locului, dar nimeni n-a mai putut să-l ajute pe bărbat. A fost deschis un dosar de cercetare penală în acest caz, pentru a stabili împrejurările în care a murit omul de afaceri, scrie adevarul.ro.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.