luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Razii de mare amploare în acest weekend: peste 600 de polițiști ies pe străzile Aradului!

  de Special Arad | 12 august 2016, 4:55 PM | Recomandările editorilor

  0

  Pentru ca cetăţenii să se bucure în linişte şi siguranţă de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, în baza planului aprobat de ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, şeful Poliţiei Române, chestor de poliţie Bogdan Despescu, a dispus ca 9.800 de polițiști să fie în stradă, în acest week-end prelungit.

  În perioada 12 – 15 august a.c., se vor afla la datorie 590 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, de ordine publică, rutieră, transporturi, precum și de la structurile de intervenţie rapidă, investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi de la combaterea criminalităţii organizate. Cei 590 de poliţişti vor acţiona cu 72 de autospeciale pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare.

  Vor fi organizate în această perioadă, 241 de patrule de siguranţă publică, dintre care 67 pedestre şi 174 auto. Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, 87 de poliţişti rutieri vor acţiona pe tronsoanele de drumuri naţionale, utilizând în medie, zilnic, 14 aparate radar.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.