Razie la tabăra de țigani sălăjeni de la piciorul podului CFR din Micălaca

  de Special Arad | 29 iunie 2020, 11:48 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Comunicat. O nouă tentativă de a campa ilegal pe domeniul public al municipiului a fost zădărnicită de către polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Circulație duminică, 28 mai, la orele prânzului.

  În urma unei sesizări transmise Direcției Generale Poliția Locală Arad, echipajele operative cu atribuții de ordine publică au procedat la dislocarea unei caravane de autovehicule înmatriculate în județul Sălaj, înainte ca prezența vehiculelor, persoanelor și activitățile conexe campării să afecteze zona înverzită din proximitatea podului CFR situat între cartierele Micălaca și Subcetate.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.