miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Razie în zona Boul Roșu: patru arădeni au rămas fără permis

  de Special Arad | 19 august 2022, 10:19 AM | Știri Arad

  0

  Ieri, 18 august a.c., în intervalul orar 17-19, polițiștii municipiului Arad împreună cu jandarmi și reprezentanți ai Direcției Generale Poliție Locală Arad au desfășurat o acțiune de amploare cu efective mărite în zona Boul Roșu.

  Acțiunea a avut ca scop impunerea unui climat de ordine și siguranță publică, combaterea cerșetoriei și a vagabondajului, precum și reducerea riscului rutier și intensificarea masurilor de combatere a faptelor antisociale.

  În urma activităților desfășurate polițiștii au legitimat 190 de persoane dintre care 14 fără adăpost, au aplicat 73 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 31.375 de lei, dintre acestea 60 în baza O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 10 în baza Legii 61/1991 R privind ordinea și liniștea publică și 3 la alte nereguli constate.

  Persoanele fără adăpost depistate au fost luate în evidență fiind implementate în bazele de date ale poliției.

  De asemenea au fost controlate 115 autoturisme și reținute 4 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

  Exemplu relevant:

  Polițiștii au depistat un arădean de 19 ani, care conducea un autoturism pe strada Putna având aplicate numere provizorii expirate.

  Aceste acțiuni au un caracter permanent și vor continua și în perioada următoare pentru a asigura un climat optim de ordine și siguranță publică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.