Razie în Sânicolaul Mic! Polițiștii arădeni au aplicat 11 sancțiuni contravenționale

  de Special Arad | 11 august 2022, 5:07 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. La data de 10 august a.c., în intervalul orar 16.00-18.00, polițiștii municipiului Arad au desfășurat o acțiune în cartierul Sânicolaul Mic pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică și reducerii riscului rutier.
  În cadrul activității desfășurate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2755 de lei fiind reținute două permise de conducere și un certificat de înmatriculare

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.