Razie în Piața Gării. Aurolacii care bântuie zona au rămas fără arme albe și halucinogene | Foto

  de Special Arad | 23 noiembrie 2017, 11:20 AM | Știri Arad

  1

  Polițiștii locali arădeni au făcut o razie printre persoanele fără adăpost care își fac veacul în Piața Gării, miercuri, 22 noiembrie, ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea cetățenilor și a autosesizărilor din teren. Locuitorii din zonă susțin că nu se simt în siguranță în prezența oamenilor străzii, mai ales că de cele mai multe ori aceștia sunt sub influența băuturilor alcoolice sau chiar a substanțelor halucinogene.

  Razia polițiștilor locali s-a desfășurat în două etape: prima între orele 12 și 13, iar a doua între orele 17 și 18. Cu această ocazie, un număr de 11 persoane fără adăpost au fost identificate.

  „În urma controlului corporal preventiv, asupra lor au fost găsite pungi și sticluțe cu aurolac, cuțite tip briceag, lame și telefoane mobile. Telefoanele au fost restituite, în schimb lamele și cuțitele tip briceag au fost confiscate. Sticluțele și pungile cu aurolac au fost distruse”, a declarat directorul adjunct al Direcției Poliția Locală, Laurențiu Tudose.

  Acțiunile pentru depistarea oamenilor străzii și eliminarea de pe domeniul public a adăposturilor improvizate de aceștia, vor continua și în zilele următoare.

  Ne-am propus să identificăm toate zonele din municipiu frecventate de persoanele fără adăpost. Mizăm și pe sprijinul cetățenilor în depistarea locațiilor cu adăposturi improvizate”, a completat Florin Barna, directorul general al Direcției Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Domnilor Politisti Locali. Actiunea aceasta ar cam trebui facuta odata la 2 saptamani, din cate vedem noi, o faceti odata la 2 ani. Zone de interes: – viaduct micalaca – zona garii – pasajul gradiste – autogara veche – intrare atrium mall – zona garii langa fostul profi Astea ar trebui sa le vedem zilnic pe ziare, cum de altfel va vedem zilnic la pacanele si la cafelute cu colegii dvs.

   +12 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.