Razie în municipiul Arad. Polițiștii au făcut ordine printre oamenii străzii, dar și printre șoferi

  de Special Arad | 5 August 2022, 9:37 AM | Știri Arad

  1

  Ieri, 04 august a.c., în intervalul orar 8.30-11.30, 16.30-18.30, polițiștii arădeni împreună cu jandarmi și reprezentanți ai Direcției Generale Poliție Locală Arad au desfășurat o acțiune de amploare cu efective mărite pe raza municipiului Arad.

  Acțiunea a avut ca scop impunerea unui climat de ordine și siguranță publică, combaterea cerșetoriei și a vagabondajului, precum și reducerea riscului rutier și intensificarea masurilor de combatere a faptelor antisociale.

  În urma activităților desfășurate polițiștii au legitimat 189 de persoane dintre care 41 fără adăpost, au aplicat 101 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 32.528 de lei, dintre acestea 83 în baza O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 13 în baza Legii 61/1991 R privind ordinea și liniștea publică și 5 în baza O.G. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.

  Persoanele fără adăpost depistate au fost luate în evidență fiind implementate în bazele de date ale poliției.

  De asemenea au fost controlate 132 de autoturisme și reținute 4 permise de conducere.

  Aceste acțiuni au un caracter permanent și vor continua și în perioada următoare pe raza întregului județ.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.