miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Razie în Boul Roșu. Polițiștii au dat amenzi și au luat permise

  de Special Arad | 16 iunie 2022, 11:52 AM | Știri Arad

  1

  (foto: IPJ Arad)

  Conunicat. Polițiștii arădeni au desfășurat, în după-amiaza zilei de 15 iunie, o acțiune de amploare, în zona Boul Roșu-Piața Sârbească.

  În aceste activități au fost implicați polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră și investigații criminale, împreună cu efective ale I.J.J. Arad și reprezentați ai Registrului Auto Român.

  Au fost legitimate 183 de persoane și verificate 83 de autoturisme, fiind aplicate 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 20.600 lei.

  Polițiștii au reținut 3 permise de conducere (1 pentru conducere sub influența alcoolului și celelalte pentru nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului electric) și au retras 8 certificate de înmatriculare.

  Aceste acțiuni sunt organizate periodic, în municipiul și județul Arad, pentru impunerea unui climat optim de ordine și siguranță publică„, transmite Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De ce nu depistați purtătorii de variola.maimutei!?
   De ce nu se face un control anal la nivelul țării pentru a depista eventualele.persoane care l.ar putea răspândi! aceasta maladie este o formă mai gravă de Covid, virusul care a ucis aproximativ 5 miliarde de oameni din 2020 încoace dar majoritatea au fost reânviati in trenul negru cu locomotivă galbenă.
   Oameni buni, cetățeni ai aceste planete. Trebuie să organizăm o petiție online pentru domnul Arafat.

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.