Razie a polițiștilor locali la un „cuib” ilegal de boschetari în Aradul Nou | Foto

  de Special Arad | 18 martie 2019, 7:00 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  În dimineața zilei de luni, 18 martie, agenţi din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad, Serviciul Ordine, Liniște Publică și Parcări însoțiți de colegi din cadrul Compartimentului Protecția Mediului și de angajați ai Direcției de Asistență Socială Arad s-au deplasat la imobilul situat pe Calea Timişoarei nr. 69, unde mai multe persoane provenind din județele Sălaj și Satu Mare s-au stabilit fără forme legale, de câteva luni, anunță Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Arad.

  Printre persoanele identificate de oamenii legii s-au numărat şi 10 minori. În timp ce adulţii au fost îndrumaţi spre Adăpostul de Noapte de pe Calea 6 Vânători, copiilor li s-a recomandat Centrul de Primire Minori, însă niciuna dintre propuneri nu a fost agreată de cei în cauză.

  În ultima lună, poliţiştii locali au monitorizat permanent zona după ce au fost sesizaţi că imobilul din proximitatea Liceului Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn” se transformase într-un adevărat focar de infecție, prezentând un real pericol pentru integritatea fizică a elevilor.

  În momentul de față, poliţiştii locali încearcă să ia legătura cu proprietarul clădirii, un cetățean stabilit în străinătate. Acesta va trebui să salubrizeze locaţia şi să o securizeze astfel încât persoanele fără adăpost să nu mai intre aici.

  Direcţia Generală Poliţia Locală Arad a iniţiat un recensământ al persoanelor care s-au stabilit fără forme legale pe raza municipiului Arad. În acest sens, oamenii legii apelează şi la sprijinul cetăţenilor în vederea identificării şi eliminării tuturor locaţiilor ocupate în mod ilegal de astfel de persoane.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. In cartierul Alfa exista un”sat”tiganesc in toata regula!Nu au forme legale,au ridicat constructii fara autorizatii(ceea ce unui om de rand nu i se permite fara o amenda)nu-si trimit copii la scoala,iarna-vara copii sunt dusi la cersit,la scoala NU merg,vand tot ceea ce primesc din “ajutoare”respectiv:ulei,zahar,faina,paine LA JUMATATE DE PRET tiganilor mai instariti…nimeni,de la Protectia copilului nu vine sa vada CE SE INTAMPLA,deaorece le este frica de reactia tiganilor!

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.