vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Razer a lansat Blade 14, un laptop pentru jocuri AMD și un nou monitor Raptor

  de - | 22 iunie 2021, 1:20 PM | IT

  0

  Compania Razer a lansat zilele trecute un noul laptop pentru jocuri și un monitor Raptor în timpul evenimentului E3 2021. Laptopul Razer Blade 14 are un procesor AMD Ryzen 9 5900HX și GPU Nvidia GeForce RTX 3080. Este primul laptop AMD de la companie, un laptop de gaming compact. În plus, compania a lansat un nou monitor de gaming de înaltă performanță, de 27 inch (68,58 centimetri) în seria Raptor.

  Conform AndroidAuthority, laptopul Razer Blade 14, primul laptop de 14 inch (35,56 centimetri) de la Razer din ultimii ani. Este, de asemenea, primul care prezintă un procesor AMD, care pune capăt tradiției Razer de a oferi doar mașini cu alimentare Intel. Detaliem puțin cele două modele.

  Laptopul Razer Blade 14. Așa cum am menționat anterior, punctul culminant al acestui laptop este procesorul său AMD Ryzen 9 5900HX. Acesta este procesorul de laptop de top de la AMD, oferind performanțe incredibile și menține dispozitivul rece și silențios.

  Când combinați acest lucru cu cea mai recentă placă grafică Nvidia GeForce RTX din seria 30, aveți o bestie de mașinărie pentru jocuri. Acest lucru este cu atât mai remarcabil cu cât toată acea putere este înghesuită într-un șasiu de 14 inch, făcându-l unul dintre cele mai mici laptopuri de jocuri pe care Razer le-a făcut vreodată. Din cele actuale, doar Razer Blade Stealth 13 îl întrece în compacitate, dar aceasta este mai slab decât Razer Blade 14.

  Alte specificații includ un ecran IPS, de la Full HD la 144Hz până la Quad HD la 165Hz, două porturi USB-C 3.2, două porturi USB-A pentru conexiuni mai vechi, un port HDMI 2.1 de dimensiuni complete și o mufă audio de 3,5mm. Prețul lui Razer Blade 14 va începe de la 1.999 euro.

  Monitorul Razer Raptor 27. După cum sugerează și numele, este un monitor de jocuri de 27 inch. Noul monitor are câteva actualizări notabile față de predecesorul său. În primul rând, are o rată de reîmprospătare de 165Hz, care este puțin mai bună decât rata de 144Hz a modelului anterior. Totuși, are aceeași rezoluție Quad HD (2.560 x 1.440). Pare a fi un concurent pentru Samsung Odyssey G7 de 27 inch.

  Razer Raptor 27 este primul monitor PC care a obținut certificarea THX, o premieră pentru industrie în general. Acest lucru asigură că are culori, ton și imagini exacte pentru cei mai meticuloși dintre jucători. În cele din urmă, împreună cu Raptor 27, Razer lansează și adaptorul Raptor VESA. Acest adaptor VESA vă permite să montați acest Raptor 27 – sau orice Raptor anterior – pe perete sau pe un braț de montare.

  Razer Raptor 27 va fi lansat la începutul trimestrului trei 2021 la un preț de 999 euro. Adaptorul VESA va costa suplimentar 99 euro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.