Răzbunare, dulce răzbunare! Un arădean s-a ales cu dosar penal după ce a aruncat cu vopsea pe mașina fostei concubine

  de Special Arad | 24 noiembrie 2020, 1:36 PM | Știri Arad

  6

  Relațiile nu se termină mereu frumos, iar unele dintre ele ajung la final doar după ce e vorba de violență. Ei bine, se pare doi îndrăgostiți din Arad care au decis să o ia pe căi diferite nu și-au încheiat toate socotelile odată cu despărțirea. Chiar de aceea, pentru că era nervos pe fosta concubină, un arădean nu s-a oprit nici măcar după ce a amenințat-o telefonic pe aceasta. El a mers mai departe, mult prea departe și i-a vopsit acesteia mașina. Femeia în vârstă de 30 de ani a anunțat poliția imediat ce a văzut în ce hal îi arată autoturismul.

  Comunicat: Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un arădean de 36 de ani, care la data de 22 noiembrie 2020, ar fi distrus autoturismul fostei concubine, de 30 de ani, aruncând cu vopsea pe caroserie. De asemenea, acesta ar fi amenințat-o pe femeie, prin telefon, împotriva lui fiind emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ce mintiti ce amenintari???? HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ARADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no stati numa

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.