Război la Polivalentă! Târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte, „dezbrăcat și descălțat” de autoritățile arădene

  de Mihai Todoca | 15 aprilie 2021, 8:33 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  Târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Sala Polivalentă a intrat în colimatorul autorităților. Astfel, azi mai mulți agenți de poliție, inspectori ai DSP, dar și ITM, din ceea ce ne spun oamenii care i-au văzut acolo, au călcat pragul Sălii Polivalente și au început să îi la întrebări pe cei care doar ieri își pregăteau marfa pentru a o expune clienților.

  Cum se menționa și în articolul precedent, DSP Arad știa despre desfășurarea târgului, dar și despre încăpățânarea organizatorilor care au spus că vor ține târgul pe răspunderea lor și că vor plăti și amenzile în cazul în care acestea vor veni.

  Citește și: Târgul de haine de la Polivalenta Arad se desfășoară chiar acum „pe răspunderea organizatorilor” în timp ce zeci de patroni și angajați ai sălilor de evenimente șomează

  Deși au încasat deja mai multe amenzi, agenții economici au apelat a mai multe tertipuri făcând asocierea „De ce la Jackson se poate și aici, nu? La Sibiu, Constanța ne-au lăsat, aici de ce nu”. Răspunsul a fost unul destul de simplu, dar pe care nu l-au luat în vedere. Rata incidenței și faptul că Sala Polivalentă nu este un spațiu comercial, asemeni Jackson-ului.

  Astfel, li s-a pus în vedere comercianților să-și strângă marfa.

  În caz contrar consecințele, din informațiile noastre, vor fi drastice ducând la blocarea accesului în Sala Polivalentă.

  Comisar-șef Adrian Șimon: „Am dat amenzi pe legea 55 și le-am pus în vedere să-și strângă marfa. Nu ne putem bate joc acuma de măsurile care au fost luate pe timp de pandemie, mai ales că acum incidența cazurilor este în scădere. Asta ne dorim, însă unii oameni nu înțeleg și apelează la tot felul de tertipuri. Nu le va merge”.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.