duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ray Stevenson a murit. Actorul din serialele „Rome” și „Vikings” și filmele „Thor” avea 58 ani

  de - | 23 mai 2023, 9:24 AM | Internaţional

  0

  (foto: Sky News)

  Actorul irlandez Ray Stevenson, cunoscut din filmul „Thor“ şi din serialul „Roma”, a murit duminică, 21 mai, la vârsta de 58 de ani, transmite agenția de știri Associated Press, citată de Libertatea.

  Reprezentanții lui Stevenson au declarat pentru sursa citată că acesta a murit duminică, dar nu au oferit şi alte detalii.

  Stevenson s-a născut în Lisburn în 1964. În 2004, a apărut în filmul „King Arthur”, de Antoine Fuqua, în rolul unui cavaler al mesei rotunde, iar câțiva ani mai târziu a jucat rolul principal în adaptarea Marvel „Punisher: War Zone”.

  Actorul a devenit cunoscut publicului larg pentru interpretarea unui membru al Legiunii a 13-a în „Rome”, serial difuzat de HBO și pentru interpretarea personajului Volstagg, războinicul asgardian din filmele „Thor”.

  Ray-Stevenson-in-Thor-Ragnarok
  Ray-Stevenson în „Thor: Ragnarok”

  Alte roluri proeminente ale sale au inclus trilogia „Divergent”, „G.I. Joe: Retaliation” și „The Transporter: Refueled”.

  În prezent, sunt două filme în post-producție și un serial în care a jucat Ray Stevenson: „Cassino in Ischia” (regia: Frank Ciota, în care actorul are rolul principal), „Gateway to the West” (regia: Péter Soós) și serialul Disney+ din franciza Star Wars, „Ahsoka”, în care Ray Stevenson joacă rolul unui antagonist.

  baylan 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.