sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Arădeanul Raul Nica, un adolescent de 16 ani, elev la „Moise Nicoară”, a rupt scena „Vocea României” cu o piesă rock. A întors patru scaune și a ajuns în echipa lui Tudor Chirilă

  de Alin Olteanu | 28 octombrie 2023, 10:43 AM | Monden | Muzică | Povești despre oameni | Topic special

  0

  (foto: captură video Pro TV)

  Raul Nica are 16 ani, este din Arad și este elev la Colegiul Național „Moise Nicoară”. După ce a cochetat cu un număr mare de sporturi, s-a îndreptat spre muzică, începând să cânte piese bisericești. Acesta cânta la înmormântări sau la slujbe, chiar și pe stradă, iar la nunți cânta alături de preot.

  ​„Trăiesc pentru muzică și voi trăi mereu. Cel mai mare vis al meu este să ajung să cânt în fața unui stadion plin de oameni și să îi văd cum cântă piesele compuse de mine”, a spus acesta în fața juraților de la „Vocea României”. Raul a ales piesa „Blow” și s-au întors toate scaunele.

  „Eu am uitat să apăs pe buton. M-am întors, am ieșit de pe scaun, am început să dansez și am apăsat la final. Eu m-am întors prima, de fapt”, a spus Irina. „Mi-a plăcut acuratețea cu care a cântat. Ai cântat corect”, a continuat Horia.

  „Mi-a plăcut că a fost crud, a fost adevărat, autentic”, a spus Smiley.

  Raul Nica a fost convins de… Inteligența Artificială

  Tudor Chirilă a fost autentic și a reușit să îl convingă să vină în echipa sa cu un  mesaj făcut de Chat GPT.

  Raul Nica este membru al trupei rock Ribozom și este, cum spuneam, elev la Colegiul Național „Moise Nicoară”.

  Citește și: Rockerul arădean Arthur a ajuns la Vocea României junior! Îl poți susține chiar diseară

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.