joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Rațiu Vasile Răzvan – trimis în judecată pentru crimă și furt calificat

  de Special Arad | 17 noiembrie 2016, 10:23 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad – Comunicat. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad,  prin rechizitoriul din data 15.11.2016, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului  Raţiu Vasile Răzvan pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi furt calificat.

  Din  probatoriul  administrat în cauză a rezultat că inculpatul Raţiu Vasile Răzvan, în noaptea de 25-26.10.2016, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a aplicat numeroase lovituri folosind corpuri contondente victimei C.T., provocându-i acesteia decesul, după care, înainte de a pleca de la faţa locului, a luat şi telefonul mobil al victimei.

  Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Arad.

  Facem precizarea că trimiterea  în  judecată  este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă  principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.