Răpită, torturată și forțată să se prostitueze o tânără s-a aruncat în gol într-un gest de disperare | Video

  de - | 8 September 2021, 10:10 AM | Internaţional

  0

  O fată de 19 ani din Iran şi-a riscat viaţa sărind în gol pe geamul unei clădiri,  de la 9 metri, din Antalya, Turcia, doar pentru a scăpa de bărbaţii care o forţau să se prostitueze. Sirin N.E a fost răpită, torturată şi forţată să se prostitueze, iar pentru a scăpa de acest calvar, s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc, la începutul lunii septembrie. În imaginile distribuite pe internet se observă cum tânăra  cade mai întâi pe o maşină parcată, apoi direct pe asfalt, ignorând orice îndemn al martorilor disperaţi care încercau să o oprească din a face acest gest necugetat.

  „Am fost răpită. M-au răpit şi mă ţineau captivă, vin din Iran. Vroiau să mă prostituez. M-au torturat. M-au forţat să întreţin relaţii sexuale şi m-au filmat. Apoi m-au ameninţat pe mine şi pe familia mea. Ar fi fost mai bine dacă aş fi murit”, le-a spus fata paramedicilor când aceştia au ajuns la locul incidentului, transmite observatornews.ro.

  „Stăteam în bucătărie când am auzit ţipete de afară. Când m-am uitat pe geam, am auzit-o ţipând: Vreau să mor”, a spus Sahnin Iyidilli, unul dintre martorii incidentului.

  „Am încercat să o convingem să nu sară, dar nu ne-a ascultat. Oamenii legii au sosit, dar bănuiesc că ea nu credea că sunt poliţişti. Cred că a sărit de frică. A spus că a fost torturată. Cerea ajutor”, a declarat un alt martor. Sirin a fost dusă la spital, fiind rănită grav, dar a supravieţuit căderii. De asemenea, ancheta este în curs de desfăşurare. De asemenea, agresorii nu au fost identificaţi.

  Citeste mai multe pe : adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.