miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Răpit dintr-un bar și împușcat! Criminalii au fost eliberați

  de - | 10 august 2016, 12:34 PM | Internaţional

  0

  Hugo Rubén Castellanos a fost omorât în orașul Culiacan după ce a fost răpit, alături de încă două persoane, dintr-un bar, duminică dimineață, la doar câteva ore după ce o încoronase pe câștigătoarea concursului Miss Sinaloa. Cele două persoane au fost eliberate ulterior, însă corpul lui Castellanos a fost găsit într-un autovehicul furat, găurit de gloanțe. Motivul din spatele asasinatului este încă necunoscut.

  Martorii au declarat că directorul Miss World Mexic a participat la petrecerea dată în cinstea concurentelor la Miss Sinaloa, apoi s-a dus la barul din care a fost răpit.

  Răpirile și crimele nu sunt un lucru neobișnuit în Sinaloa, locul în care s-a născut temutul ”lord al drogurilor”, Joaquin „El Chapo” Guzman, mai arată sursa citată. Numărul asasinatelor a crescut după ce Guzman a fost prins din nou de autorități, în ianuarie. Potrivit analiștilor, acest lucru este cauzat de rivalitățile dintre bandele de gangsteri care încearcă să preia controlul în regiune de la cartelul condus de Guzman.

  sursa: Vocea Transilvaniei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.