marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ramona Lile: „Proiectele Erasmus, o oportunitate pentru UAV”

  de Special Arad | 2 februarie 2022, 3:22 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Cinci țări sunt implicate în proiectul „Green Thinking Entrepreneur Youth”, un parteneriat strategic în cadrul Programului Erasmus+ care se desfășoară în acest zile la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Parteneri din Turcia, Germania, Polonia și Portugalia fac parte din echipa de proiect care și-a propus îmbunătățirea cunoștințelor privind mediul înconjurător și schimbările climatice în rândul tinerilor și prezentarea oportunităților de angajare în sectoarele economiei ecologice.

  „Mă bucur că universitatea noastră face parte din acest proiect. Este un privilegiu atât pentru participanți cât și pentru instituțiile partenere să beneficieze de rezultatele acțiunilor generate în cadrul proiectului. Un schimb de experiență care, cu siguranță, va îmbogăți aria cunoștințelor în domeniul ecologiei”, a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

  „Am pregătit pentru participanți o serie de activități pe problematica mediului, vom vizita locații din județul Arad în care au fost dezvoltate proiecte ecologice, vom organiza dezbateri pentru a găsi cele mai bune metode pentru dezvoltarea spiritului ecologic în rândul tinerilor” a declarat lect. Simona Gavrilaș, coordonator din partea UAV al proiectului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.