sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Ramona Lile „ OSEEC 2023 – cea mai importantă conferință în domeniul economic, organizată de UAV”

  de Special Arad | 15 octombrie 2023, 2:23 PM | Educaţie

  0

  Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, prin Facultatea de Științe Economice a organizat în acest weekend, la Moneasa,  una din cele mai importante conferințe din domeniul economic, OSEEC 2023, care a întrunit specialiști și nume importante din lumea financiar-bancară.

  A fost prima ediție a Conferinței Internaționale „Ongoing Social, Economic and Environmental Challenges” –OSEEC 2023.

  Organizată în colaborare cu Asociația Edu4Future, Centrul de Cercetare și Consultanță în Economie și Institutul Financiar Român, conferința s-a bucurat de prezență unor personalități ale lumii financiare.

  Au fost prezenți: Marian Siminică, directorul Institutului de Studii Financiare, Paul Baraga, director în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, Ștefan Musgociu, specialist în dezvoltarea afacerii în cadrul BVB, Bogdan Andrica, directorul Băncii Transilvania Arad, Tudor Irimiea, director de vânzări la BT Asset Management, alături de specialiși și experți din domeniul financiar – bancar, economiști, profesori universitari, studenți.

  OSEEC Ramona Lile

  „Este cea mai importantă conferință din domeniul economic organizată de universitatea noastră și una din cele mai importante la nivel national. Prezența unor nume importante din domeniul bancar, al asigurărilor și al instituțiilor financiare din România ne onorează și confirmă, totodată, valoarea școlii economice a universității noastre”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.
  Evenimentul s-a derulat cu sprijinul Consiliului Județean Arad prin Centrul Cultural Județean și cu susținerea sponsorilor.

  Citește și: Aproape 4.000 de vizitatori la Noaptea Cercetătorilor Europeni de la UAV

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.