duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ramona Lile: „Cercetători de prestigiu au devenit Doctor Honoris Causa al UAV”

  de Special Arad | 21 noiembrie 2022, 4:24 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Evenimentul a avut loc în cadrul celei de a X-a ediții a Conferinței Internaționale SOFA, organizată de UAV.
  Doi cercetători de prestigiu ai lumii științifice europene au devenit membri ai comunității academice a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, în urma decernării titlului de Doctor Honoris Causa al UAV.

  Înalta distincție academică a fost acordată reputatului matematician, academicianul Janusz Kacprzyk din Polonia și academicianului belgian Marc Van Hulle, specialist în neuroștiință.

  Ceremonia s-a derulat în prezența membrilor comunității academice a UAV, a participanților la Conferința SOFA, care se desfășoară în Arad, în perioada 21-23 noiembrie. Conferința atrage la Arad specialiști, cercetători, profesori universitari în domeniul soft computing, neuroștiință, inteligență computațională, logică fuzzy, interogare baze de date.

  „Este o onoare pentru universitatea noastră să primească în comunitatea academică două personalități de prestigiu ale lumii științifice europene care vor aduce un plus de cunoaștere și vizibilitate universității noastre” a precizat Ramona Lile, rectorul UAV.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.