Ramona Lile: „Bursa locurilor de muncă UAV, un eveniment de succes”

  de Special Arad | 17 May 2022, 4:40 PM | Educaţie

  0

  Peste 30 de firme și 800 de studenți au participat la Bursa Locurilor de Muncă a UAV, eveniment organizat de Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, la Expo Arad.

  „Mă bucur că studenții au răspuns pozitiv invitației de a participa la această bursă realizată cu scopul de a-i ajuta să-și găsească un loc de muncă, să intre în contact cu angajatorii. Vrem să mulțumim partenerilor noștri, firmelor care sunt astăzi aici, tuturor celor care s-au implicat pentru succesul acestei acțiuni” a declarat Ramona Lile, rectorul UAV Arad.

  Un moment special a fost marcat de oferirea Distincției de Onoare a Județului Arad de către Consiliul Județean Arad, Universității „Aurel Vlaicu” Arad, în semn de înaltă prețuire pentru implicarea constantă în proiectele de dezvoltare ale județului Arad.

  „O distincție care ne onorează și ne obligă să ne implicăm la fel de mult în dezvoltarea județului nostru. Universitatea trebuie să fie un participant activ la viața urbei din care face parte” a adăugat rectorul universității arădene de stat.

  bursa locurilor de munca 0054

  Au fost prezenți la eveniment subprefectul Aradului, Doru Sinaci, președintele CJA, Iustin Cionca, viceprimarul Aradului, Lazăr Faur, președintele CCIA, Gheorghe Seculici, directorul AJOFM, Marinel Henteș, directorul DGASPC, Erika Stark.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.