marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mașina unui arădean, fotografiată „pe avarii” pe celebra stradă Rambla din Barcelona, face deliciul comentatorilor. „Nu simte amenda de 500 de euro”

  de Special Arad | 17 august 2023, 4:56 PM | Internaţional | Știri Arad

  0

  O fotografie surprinsă de un român pe celebra stradă Rambla din Barcelona, postată pe rețeaua „Reddit”, a făcut zeci de comentatori să își dea cu părerea. Comentariile, unele hazlii, altele… serioase, fac tot „banul”. Noi nu o să comentăm nimic, nici nu o să spunem că arădeanul din imagine și-a lăsat autoturismul mai mult de cinci minute pe „avarii” – fiindcă nu știm, nici că a luat amendă de la poliția spaniolă – nici asta nu știm, nici că a blocat Rambla – normal, nici asta nu cunoaștem că nu am fost la fața locului.

  Doar am simțit nevoia să arătăm că acest gen de „parcări”  nu se produc doar în Arad, ci în toată Europa. Întâmplător, în cazul de față, e vorba de un arădean…

  În continuare, câteva comentarii de pe Reddit, cu privire la autoturismul din Arad aflat în staționare, fără șofer, pe Rambla:

  „Uite aici respect. Nu se apropie străinii de romani decat cu masini echipate corespunzator si imbracati in scutieri, ca sa aiba o sansa”.

  „Din cate știu acolo politia de trafic primește ceva bonus daca dau multe amenzi pentru infracțiuni de genu, asa daca o parchezi prost sa nu te miri daca nu-ți găsești mașina și trebuie sa o ridici de nu știu unde cu doua amenzi, una ca ți-a luat-o 150 euro plus aia rutiera 200”.

  „In orasele mari trebuie sa ai eticheta de contaminare pe geam daca nu te prind camerele și iți alta amenda”.

  „Bine barosanu are Q7 asa ca 500 de euro (amendă) ii o nimica toata pentru el”.

  „Euridic din Arad loveste din nou la Barca…. Si-o vandut vila mostenita din generatii de la bună-sa si-o luat ‘bolid’….. Cand ii va veni acasa amenda (in Spania nu e ca acasa cu Dorel de la militia locala sa iti scrie scrisoare) se va uita ca boul la poarta nouă”.

  „A văzut un KFC, i s-a făcut poftă „pirandei” de pe locul din dreapta, a oprit craiul imediat ce a găsit un loc. Au vrut să vadă dacă e diferit puiul de ăla de acasă din Ghioroc, AR.

  „Nu ne-am facut de ras numa acolo unde n-am fost”.

  „Arad….claaar…ma duc sa ma ingrop in rusinea mea”.

  Citește și: Timp de o oră, tramvaiele au aşteptat-o pe tanti Rodi să le scape de un BMW

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.