„Rămâneți acasă, aici riscați să fiți uciși”! Avertisment incredibil înaintea unei mari competiții

  de Special Arad | 9 May 2016, 9:50 PM | Sport

  0

  Rivaldo, fost mare fotbalist brazilian, a tras un semnal de alarmă înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, și i-a sfătuit pe cei interesați de acest eveniment să rămână acasă.

  Rivaldo, unul dintre cei mai cunoscuți brazilieni la nivel mondial, a vorbit despre pericolele care-i vor pândi pe turiștii interesați de Jocurile Olimpice. Cel mai mare eveniment sportiv va fi găzduit în această vară, de orașul Rio de Janeiro, care se confruntă cu un nivel ridicat de infracționalitate.

  Rivaldo transmite un mesaj surprinzător întregii lumi. Fostul mijlocaș brazilian este consternat de ce se întâmplă în Brazilia.

  Îndurerat de uciderea unei adolescente de 17 ani, Rivaldo îi avertizează pe cei care-și doresc să vină la Jocurile Olimpice de la Rio. Fostul jucător al Barcelonei le transmite celor care aveau de gând să viziteze Brazilia să stea acasă, scrie digisport.ro.

  rivaldo 2

  „În această dimineață câțiva bandiți au omorât o fată de 17 ani. Astfel de lucruri se întâmplă mereu în Brazilia. Vă sfătuiesc pe toți ce care doriți să vizitați Brazilia sau să veniți în timpul Jocurilor Olimpice de la Rio, să stați acasă. Aici riscați să fiți uciși. Să nu mai vorbesc de spitalele publice care nu vă pot garanta o îngrijire adecvată. Numai Dumnezeu mai poate salva Brazilia.” a spus Rivaldo, într-o postare pe contul său oficial de Instagram.

  Rivaldo a jucat în cariera sa la echipe precum Palmeiras, Deportivo La Coruna, Barcelona, Milan sau Olympiacos, scrie Digi Sport.

  Rivaldo

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.