Răfuială în PSD. Se cer excluderi și chiar „penitență”

  de - | 30 noiembrie 2019, 7:13 PM | Politikos

  0

  PSD Brașov cere excluderea lui Niculae Bădălău din partid, din cauza declarațiilor legate de românii care muncesc și trăiesc în diaspora: „Reformarea PSD nu se face cu declarații defăimătoare la adresa românilor din țară sau din străinătate”, transmite Digi24.ro.

  În urma declarațiilor făcute de președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, cu privire la românii care muncesc și trăiesc în diaspora, organizația județeană a PSD Brașov cere excluderea din partid a acestuia.

  Totodată, liderul PSD Bacău, Dragoș Benea, cere un an de penitenţă pentru Niculae Bădălău, pentru declaraţiile jignitoare la adresa diasporei. Benea este cel cu care, la CEx de marţi seară, Bădălău a avut un conflict, tot din cauza românilor din străinătate.

  Românii, atât cei de acasă, cât şi cei din diaspora, nu merită remarcile incalificabile ale dlui. Bădălău, scrie Benea, pe Facebook.

  El adaugă că astfeld e ieşiri nu pot fi tolerate nimănui, indiferent de funcţie.

  “Un an de penitență s-ar impune în cazul preşedintelui organizației județene PSD Giurgiu, cu speranța că, după această pauză, #diaspora se va vedea altfel de pe malurile Dunării”, conchide liderul PSD Bacău.

  Citește mai multe cu un singur click aici: Digi24.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.