Radu s-a stins la doar 29 de ani în tragedia de lângă Gara Nădab! O fetiță a rămas fără tată

  de Lucian Dănilă | 22 februarie 2019, 10:27 AM | Știri Arad

  2

  Radu Pășcălău s-a stins din viață ieri în accidentul care a avut loc în apropiere de Gara Nădab, accident în care au fost implicate trei mașini. Nu a avut nicio vină, „vina” sa fiind doar faptul că era în acel moment acolo…

  Avea doar 29 de ani și nimic nu prevestea o asemenea tragedie. Radu era un întreprinzător din Sântana și împreună cu soția sa Florica au o fetiță de doar doi ani. Pe contul său de Facebook au apărut zeci de mesaje de condoleanțe.

  „Un suflet frumos a plecat catre ceruri … a lasat in urma o durere imensa 😔. Inca nu pot să cred aşa ceva… 😔 dar uite că viața e cruda şi ia de lângă noi un om minunat .. un om cu suflet de aur … dormi în pace suflet drag 😭 Ne va fi DOR DE TINE 🙁 dar stim că acolo de sus vei avea grijă ca şi până acum de sotia , fetița, mama ta … Si de toate persoanele care te au iubit şi apreciat! Sincere Condoleanțe familiei indurerate..! 😢😭.

  Dumnezeu să l ierte!

  Dormi în pace suflet frumos! 😔”, scrie Ancuța.

  „S-a stins din viață o ființă dragă😢, iar pierdere este imposibil de realizat😞😞😔. Nu am cuvinte si încă nu imi vine sa cred ca a plecat dintre noi….. 😭😭😭.

  In aceste clipe grele prin care treci, Flori să nu uiți ca suntem alaturi de tine.. 😭😭😭

  Dumnezeu să îl odihnească in pace…. 😢”, scrie Gheorghe.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.