vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Radarele Poliției, instalate în cascadă, de joi până duminică pe toată valea Mureșului! Vezi unde!

  de - | 23 septembrie 2015, 2:17 PM | Știri Arad

  0

  Polițiștii arădeni vor acționa până duminică pe Valea Mureșului, cu un număr record de aparate radar, care vor înregistra, în cascada, cam tot ce e pe două, patru și mai multe roți…
  Acțiunea se înscrie în planul de prevenție instituit de IPJ Arad, în condițiile în care o analiză întocmită recent de Serviciul Rutier indică existența a 10 puncte critice în care s-au produs numeroase accidente mortale.
  Filtrele de control au fost instituite de polițiști la limita cu județul Hunedoara, încă de ieri, când, în doar 4 ore agentii au sancționat zeci de conducători auto care au condus cu viteză.

  Ovidiu liber, purtătorul de cuvânt IPJ Arad, a declarat pentru Special Arad ă „în urma analizei făcute la nivelul IPK, au fost identificate 10 puncte cu zone de risc cu accidente rutiere foarte grave, astfel încât colegii de la Păuliș au acționat in consecință, amplasând șase aparate radar!.

  Analiza în cauză a stabilit că cele mai periculoase zone sunt curbele din Petriş, Ilteu, Toc, Nicolae Bălcescu, Bătuţa, Căpruţa, Bârzava și Odvoş. În aceste zone, în ultimii 10 ani au murit zeci de oameni, astfel că polițiștii au cerut amplasarea unor parapeţi rigizi de separare a benzilor de mers și a marcajelor transversale rezonatoare, în acest sens fiind informate și DRDP Timisoara, Prefectura si ATOP Arad.

  Cele 6 uutospeciale ale Poliției Rutiere, dotate cu radar, vor acționa de joi până duminică pe Valea Mureșului. Pe lângă măsurarea vitezei, echipajele vor urmări și prevenirea traficului cu migranți.

  C.C.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.