Putem călători în Italia fără a mai sta în izolare

  de - | 15 May 2021, 3:37 PM | Internaţional

  0

  Autoritățile din Italia au ridicat obligativitatea intrării în carantină pentru persoanele care ajung în peninsulă. Care este condiția pentru a evita izolarea.

  Începând cu data de 17 mai nu vor mai fi nevoiți să stea în carantina ce era obligatorie, pentru cinci zile, și care era impusă persoanelor care vin din România și din toată statele Uniunii Europene, dar și din Marea Britanie și Israel.

  Autoritățile de la Roma au anunțat, vineri, că, pentru a intra în Italia va fi nevoie doar de un test cu un rezultat negativ. „Ministrul Sănătății, Roberto Speranza, a semnat un decret care prevede intrarea din țările din UE și din spațiul Schengen, precum și din Marea Britanie și Israel, cu un test negativ, depășind sistemul actual de mini-carantină”, a spus un oficial al Ministerului Sănătății, scrie evz.ro.

  De asemenea, reprezentanții autorităților vor face publice și alte condiții legate de călătorie. Pe de altă parte, Italia va extinde și zborurile „fără Covid”, ce sunt în vigoare, în prezent, către și dinspre Statele Unite ale Americii (SUA), către Canada, Japonia și Emiratele Arabe Unite. La polul opus, măsurile care blochează sosirile din Brazilia au fost extinse.

  Citește mai multe detalii cu click aici

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.