duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Purtată pe brațe de însoțitori către Urgență în urletele oamenilor din jur: Moare, domne, moare! | Video

  de - | 11 august 2017, 11:41 PM | Naţional

  0

  Imagini transmise de un cititor Sursa Ta surprind un episod dramatic (din câte altele ca el!) consumat cu foarte puțin timp în urmă la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Pitești, acolo unde – de foarte mulți ani – timpul de așteptare pentru triaj este unul înfiorător de lung. Argeșenii au reclamat de mii de ori că așteaptă cu orele până să-i bage cineva în seamă, nu puține fiind cazurile în care starea generală a oamenilor s-a înrăutățit drastic în orele de așteptare. În partea cealată a ușilor, cadrele medicale explică de fiecare dată că altfel nu se poate face, întrucît capacitatea secției de primiri urgențe, personalul existent și posibilitatea de tratare atât permit, iar acestor date concrete li se mai adaugă și prostul obicei al unor cetăeni de a se prezenta la Urgență cu afecțiuni care țin de competența unui medic de familie!

  Episodul surpins in filmarea de mai jos, consumat – așa cum spuneam – acum puțină vreme, ilustrează însă cazul unei femei în etate care (după ce asistenta respinsese rugămințile familiei de a o băga mai repede în sală recomandându-le să … îi dea niște apă și țipând să cheme ei doctorul) leșină pur și simplu în holul spitalului, fiind purtată pe brațe de însoțitori către Urgență în urletele oamenilor din jur: Moare, domne, moare!

  sursa: sursata.ro

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.