duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  PSD Arad pune punct tuturor „aranjamentelor” și anunță că nu va negocia niciun fel de alianță cu PNL

  de Special Arad | 13 noiembrie 2020, 10:16 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  1

  Conducerea Partidului Social Democrat – filiala Arad, probabil pentru a veni în întâmpinarea unor informații care au apărut în spațiul public, conform cărora membri ai formațiunii negociază eventuale funcții în administrația locală, în municipiu și județ, a luat decizia de a bloca orice fel de discuții cu partidul aflat la putere pe plan local. Astfel, biroul de presă al PSD Arad ne-a trimis un comunicat în care ni se precizează, negru pe alb, care vor fi coordonatele între care se va „mișca” formațiunea. Rezoluția a fost anunțată, pe surse, de mai multe zile:

  „Biroul permanent județean al PSD Arad a votat ieri, în unanimitate, o rezoluție care precizează clar că organizația și membrii ei nu vor face derogare de la principiile care ne caracterizează, iar drept urmare nu vom negocia sau constitui alianțe pentru majorități în consiliile locale cu PNL și nu vom vota candidații liberali la funcția de viceprimar în nicio localitate. Suntem un partid democratic și avem un dialog corect cu toate celelalte formațiuni politice mai puțin cu PNL-ul lui Falcă și Cionca. Nu putem nesocoti voința electoratului și nu putem înșela așteptările sale. Suntem în opoziție în CLM și CJA, iar din această poziție vom sancționa orice abuz sau încălcare a legii și a voinței arădenilor.
  Am primit un vot sincer din partea cetățenilor și în virtutea acestuia, ca partid de opoziție, vom propune, prin consilierii municipali și județeni, proiecte de dezvoltare ale Aradului rezultate din dialogul constant cu arădenii”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.