marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ilie Cheșa – „Da, în unanimitate președinte la municipiu la PSD Arad”, Mihai Fifor – „Deocamdată, niet, până la.. noi ordine”

  de Alin Olteanu | 28 iulie 2023, 7:30 PM | Politikos

  2

  (foto: Facebook/Ilie Cheșa)

  Conferința de alegeri, desfășurată joi după amiază, l-a „betonat” pe Ilie Cheșa, viceprimar al Aradului, ca și președinte al organizației municipale a PSD a fost ales noul președinte al Organizației Municipale PSD Arad. Nici nu se putea altfel având în vedere că Ilie Cheșa a fost singurul candidat, ales în unanimitate, iar Sala Marii Uniri, acolo unde a avut loc evenimentul, a fost plină de „prieteni și prietenuți” (cum spunea un cunoscut), uniți la un loc nu pentru a-și trage unul altuia preșul de sub picioare, ci pentru a face ce trebuie în vederea alegerilor de anul viitor.

  Alături de Ilie Cheșa a fost ales și noul Birou Municipal al PSD Arad : Cornel Lucaci – prim-vicepreședinte, Samuel Dragoș – secretar executiv, Csilla Aur, Loredana Precup, Cristina Vîrtaci, Daniel Dascălu, Narcis Vișoiu, Paul Ochiș, Gheorghe Furău, Gianina Coraș, Mihai Dogaru, Roberta Barna, Andreea Gligor, Cosmin Buruc, Răzvan Vermesan – vicepreședinți, Codruța Mateș, Ramona Bulzan, Beatrice Dimb, Diana – Raluca Oana, Flavius Filip, Giorgiana Mariș, Monica Maxim, Denisa Sabău, Daniel Niță – membri.

  PSD
  „Mulțumesc colegilor pentru votul acordat astăzi, pentru funcția de președinte al Organizației municipale PSD Arad, promit să nu vă dezamăgesc. Pornim pe un nou drum, iar destinația finală trebuie să fie câștigarea alegerilor în județul Arad. Vă garantez că suntem pregătiți pentru anul 2024. Suntem pregătiți pentru bătăliile care urmează, la primărie, la consiliul județean, la parlamentare, europarlamentare și prezidențiale. Am încredere că împreună putem învinge. Alături de arădeni, alături de conducerea județeană, de Mihai Fifor, de Florin Tripa, de Eusebiu Pistru, de primarii din județ putem câștiga bătăliile electorale din 2024. Împreună schimbăm Aradul în bine!“, a fost postarea făcută -pe o pagină de socializare- de către Ilie Cheșa.

  PSD Arad rămâne cu interimar la „Județ”

  Au fost organizate alegeri în mai toate filialele din județ ale PSD, dar despre alegerile la organizația „mare”, adică Organizația Județeană PSD Arad, nu se știe nimic când va fi organizată. Așa încât, la vârful acesteia, se află un președinte interimar, deputatul Mihai Fifor, până atunci când… când o să vrea Bucureștiul, că cică de acolo se spune, deocamdată, „niet”. Dar, nu ne cereți să vă spunem motivele, fiindcă nu putem să citim gândurile președintelui Ciolacu.

  PSD

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Imi pare rau de ceea ce a ajuns acest asa zis partid social-democrat. Conferinta Municipala de alegeri !!! In sala se vad cca 100 de „prieteni si prietenuti”,dintre care 25 daca am numarat bine sunt „alesi ” in biroul municipal.Aici se vede capacitatea si puterea (mai bine zis lipsa lor) acestui partid in Arad.Pai mai fratilor ,daca era o conferinta a asa zisului PNL (de fapt PD-PDL….) Falca si ai lui ar fi adunat 500 de oameni ,cel putin.Intr-un fel explicabila prezenta mare, deoarece stim ce urmeaza la repriza a treia la astfel de conferinte ale pnl-ului.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.