ProVolei iernează în fotoliul de lider! Poate Aradul să susțină o echipă în prima ligă?

  de Dan Lazăr | 8 decembrie 2019, 7:57 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  ProVolei Arad și CSM Suceava merg braț la braț spre turneul de promovare în Divizia A1 la volei masculin. Ultima rundă a anului, din seria vestică a Diviziei A2, confirmă acest lucru: CSM Suceava – CSU Brașov 3-0 (25-13, 25-15, 25-16) și LAPI Dej – ProVolei Arad 0-3 (15-25, 13-25, 21-25).

  Astfel, elevii cuplului Mascovits – Laza au ajuns la șase succese în cele șapte partide susținute în acest sezon, ocupând primul loc în clasament, la egalitate cu CSM Suceava, echipă care a pricinuit arădenilor singura înfrângere.

  În prima parte a anului viitor, ProVolei mai are de jucat doar o singură partidă, la Polivalenta din Arad, în 25 ianuarie, cu Știința Bacău, urmând apoi faza play-off și, cel mai probabil, turneul de promovare în Divizia A1. Ar fi o premieră pentru sportul la fileu din orașul nostru să activeze pe prima scenă a voleiului românesc, însă se pune întrebarea dacă Aradul este capabil să susțină o echipă de volei masculin în prima ligă. Nu că ar avea prea multe… doar baschetul feminin, poloul și fotbalul feminin putându-se lăuda cu acest lucru…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.