miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  ProVolei Arad a cedat la senioare, dar s-a impus la cadeți. Radu Sabău: „Suntem pe drumul bun”

  de Dan Lazăr | 22 noiembrie 2021, 8:28 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Fetele de la CS ProVolei Arad au întâlnit, sâmbătă, liderul seriei de vest din Divizia A2, CSU Politehnica Timișoara. Președintele clubului arădean Radu Sabău ne-a relatat evenimentele de la fileu, inclusiv de la nivelul cadeților.

  „Părea un meci facil pentru timișorence, având în vedere că întâlneau codașa seriei, dar în teren lucrurile au stat un pic diferit, pentru că echipa arădeană a dat o replică foarte bună, reușind să câștige și un set. A fost 1-3 (16-25, 18-25, 25-23, 17-25) scorul final, dar fetele noastre au arătat că pot juca și la un nivel ridicat. Au jucat pentru echipa noastră: Anamaria Galeș, Eliza Pogor, Roxana Jancsik, Ina Iuraș, Maya Olariu, Ioana Nicoliciu, Hana Poleac, Andreea Igna, Olivia Horga – a implinit 17 ani chiar in ziua meciului – La Mulți Ani! -, Carla Bobiș, Diana Popovici, Gabriela Peia, Alexandra Ciubotariu, atrenor Daniel Ispas.

  Chiar dacă am pierdut, am dat o replică foarte bună liderei seriei noastre, și în mod sigur vom presta jocuri din ce în ce mai bune pe parcursul returului care va începe în ianuarie 2022. Fetele au început să capete încredere în ele, în echipă, iar aceste lucruri se vor vedea în viitor. Dacă mă gândesc că acum un an marea majoritate a fetelor din lot învaățau ABC-ul voleiului, progresul lor este enorm.

  Duminică, echipa de cadeți s-a deplasat la Ocna Mureș pentru meciul cu echipa gazdă. Într-o sală cu temperatură sub 10 grade Celsius ai noștrii băieți au intrat greu în joc, fiind conduși cu scorul de 2-0 la seturi. A urmat însă „trezirea” și revenirea, așa că CS ProVolei Arad a bifat prima victorie în deplasare în actualul campionat, cu scorul de 3-2. Antrenorul Marius Mascovits i-a avut la dispoziție pe: Andrei Biltiu, Eduard Ianculescu, David Ispas, Fabian Busa, Adrian Onofrei, Raul Ciobanu, Mihai Burtea și Bogdan Motica.

  Mulțumim Primăriei Municipiului Arad și Consilului Județean Arad, care prin Centrul Municipal de Cultură și Centrul Cultural Județean de Cultură, au sprijinit și în acest an eforturile CS ProVolei Arad de a dezvolta și mai mult voleiul și voleiul pe plajă în Arad și județul Arad”, ne-a transmis prof. Radu Sabău.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.