joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Protejați-vă compania de un atac cibernetic: workshop gratuit la Camera de Comerţ Arad

  de Special Arad | 27 octombrie 2022, 10:19 AM | Știri Arad

  5

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad invită companiile la un workshop pe tema securității cibernetice, intitulat „Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați valoarea”.

  Evenimentul va avea loc luni, 31 octombrie 2022, începând cu ora 13, în format fizic, la sediul CCIA Arad, sala 14.

  Participarea este gratuită. Cei interesați se pot înregistra până vineri, 28 octombrie 2022. Informații suplimentare și confirmarea participării se fac la numerele de telefon 0730188304 sau 0730188299, sau email [email protected].

  În cadrul evenimentului, companiile participante vor putea aplica pentru o poliță de asigurare de securitate cibernetică, de probă, gratuită, oferită de compania Cyber ​​Level Ins. Mai multe detalii despre Cyber ​​Level Ins și oferta sa pentru companiile românești găsiți aici.

  Printre prezentatori se numără acţionarul Cyber ​​Level Ins, Dan Shomon, și consultanții Virgil Tiran și Petre Rainof.

  Dan Shomon este fostul manager de campanie și director politic pentru fostul președinte al SUA, Barack Obama. Shomon este în prezent proprietarul Dan Shomon Inc. în America și, de asemenea, unul dintre proprietarii Cyber ​​Level Ins, o companie de brokeraj de asigurări care desfășoară afaceri în România și în toată Europa. Domnul Shomon este consultant în relații guvernamentale care reprezintă multe companii importante din Fortune 500, inclusiv Pfizer, Motorola Solutions, Adobe și CA Technology/Broadcom. Domnul Shomon a obținut o diplomă de licență de la Universitatea Georgetown din Washington, D.C. și o diplomă de master de la Universitatea din Illinois.

  Virgil Tiran este, de asemenea, consultant pentru Cyber ​​Level Ins și este un antreprenor american de afaceri de mare succes. Născut și crescut în Arad, România, domnul Tiran a emigrat în Statele Unite și și-a construit un imperiu de dezvoltare imobiliară de succes care, inclusiv, a supravegheat construcția a peste 3.500 de unități de locuințe. Este fostul președinte al Clubului de Afaceri Român din Chicago, o bancă importantă, iar în prezent este proprietarul a două companii de sănătate de succes.

  Petre Rainof este consultant pentru Cyber ​​Level Ins și funcția sa este Marketing Manager responsabil de biroul companiei din București. A obținut o diplomă de master la Universitatea din Sofia în Jurnalism și la Universitatea de Drept din București. A deținut funcția de Director de Marketing și Comunicare pentru una dintre marile companii energetice și Director General pentru cea mai mare companie de stat în administrarea imobiliară din România. De asemenea, în calitate de fost membru al Consiliului de Administrație și Director General, ajută companiile să își dezvolte proiectele de afaceri în România.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.