luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Propunerea deputatului Bîlcea a devenit lege: cei care distrug drumurile plătesc amenzi mai mari (P)

  de - | 14 martie 2023, 1:36 PM | Comunicate contra cost

  0

  A fost votat proiectul de lege propus de deputatul Sergiu Bîlcea împreună cu colegii din PNL Glad Varga, Alexandru Andrei și Marian Crușoveanu, prin care sunt sancționați mai aspru cei care distrug drumurile publice.

  „Este un succes important, mă bucur pentru reușită! Ideea legii propuse de noi este aceea că investițiile în drumuri trebuie protejate! Amenzile pentru cei care depășesc tonajul admis sunt corelate cu gravitatea faptelor și sunt prevăzute amenzi pentru cei care aruncă sau depozitează deșeuri în zona de siguranță a drumurilor și în parcări. Proiectul a fost inițiat în colaborare cu asociația Consiliilor Județene, le oferim mai multe instrumente pentru a proteja drumurile. Legea a fost votată în unanimitate, le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la noul act normativ!”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

  Proiectul de lege permite introducerea unor puncte fixe pentru cântărirea mijloacelor de transport de marfă care depășesc 8 tone pe axă, sistem care funcționează și în alte țări, printre care Ungaria.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.