duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Proiectul polițiștilor, “Școală în siguranță”, la final

  de Special Arad | 18 mai 2024, 6:56 PM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Proiectul derulat la nivel național, implementat și de polițiștii Biroului Siguranță Școlară, împreună cu polițiștii din alte structuri ale IPJ Arad, precum și cu partenerii instituționali DGASPC Arad, CPECA Arad, precum și Agenția Națională împotriva traficului de persoane, a ajuns la final.

  Activitățile, desfășurate în 12 unități de învățământ din municipiu și județ, au adus în aceleași încăperi cu polițiștii aproximativ 720 de elevi și cadre didactice. Întâlnirile s-au axat pe discuții libere, cu privire la problemele tinerilor din ziua de azi, orientate pe prevenirea și informarea lor cu privire la consecințe în ceea ce privește bullying-ul, violența de orice fel, traficul și consumul de droguri, nerespectarea vieții private, infracțiuni la viața sexuală, și elemente de cybercrime.

  Reprezentanții IPJ Arad spun că deși proiectul a ajuns la final, astfel de întâlniri „vor fi desfășurate pe toată perioada anului școlar, precum și în vacanțe, polițiștii Biroului Siguranță Școlară urmând a desfășura activități similare în taberele școlare”.

  Citește și: Ordine de protecție și dosare penale pentru violență în familie la Ineu și în municipiu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.