Proiecție specială a filmului „Urma”, în prezența echipei, la Cinema Arta

  de Special Arad | 29 februarie 2020, 5:10 PM | Cultură | Film

  0

  Thrillerul „Urma”, lungmetrajul de debut al regizorului Dorian Boguta, va avea o proiecție specială în prezența echipei la Cinema Arta, vinerea viitoare (6 martie), de la ora 19:00. Filmul distribuit de Transilvania Film debutează tot pe data de 6 martie în toate cinematografele din țară.

  Intrarea la proiecția din Arad va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

  Un policier cu accente de thriller, „Urma” este o poveste plină de suspans despre secretele pe care le ascund cei de lângă noi. După ce un pianist celebru e dat dispărut, polițistul care preia cazul află treptat despre destinul zbuciumat al artistului, relațiile sale bizare și deciziile care au declanșat un vârtej de evenimente surprinzătoare.

  Din distribuția filmului fac parte Teodor Corban, Marin Grigore, Irina Rădulescu, Dragos Bucur, Mădălina Diana Ghenea, Lucian Ifrim, Liviu Pintileasa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.