miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Proiect educativ, împotriva consumului de droguri, la Liceul Sportiv

  de Andrada Bobiș | 16 februarie 2022, 11:51 AM | Educaţie

  0

  Prevenirea consumului de droguri în rândul elevilor de liceu este o țintă binevenită prin derularea proiectului educativ „TRĂIEȘTE-ȚI VIAȚA! Spune NU drogurilor!”, din cadrul Liceului cu Program Sportiv din Arad.

  Proiectul se derulează în cadrul parteneriatului cu Centrul de Prevenire și Consiliere Antidrog Arad, fiind coordonat de Bașca Florin și avizat de inspectorul școlar educativ profesor Moler Camelia.

  „Proiectul nostru vine în sprijinul copiilor și este necesar să fie discutat de specialiști pe problematica prevenirii consumului de droguri”, a subliniat profesor coordonator Lavinia Bit, din cadrul Liceului cu Program Sportiv .

  „Proiectul se derulează pe o perioadă de câteva luni și are drept ca scop informarea gravității consumului de droguri”, a precizat profesor Moțiu Alina, directoarea liceului.

  Elevii sunt extrem de încântați de astfel de activități care vin cu exemple concrete din viața reală și care îi ajută să-nțeleagă anumite aspecte din viață, care le pot pune în pericol familia, sănătatea și chiar propria lor viață.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.