joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Proiect de 3 milioane de euro, pentru creșterea calității actului medical, accesat de Spitalul Județean

  de Andrei Fuliaș | 11 iunie 2018, 12:16 PM | Administraţie | Recomandările editorilor | Sănătate

  0

  Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad în calitate de lider implementează proiectul ”Creșterea calității actului medical prin îmbunătățirea nivelului competențelor profesioniștilor din sectorul medical” (COD SMIS 109601), proiect contractat în cadrul apelului Formarea personalului implicat în implementarea programelor prioritare de sănătate, Axa prioritară: Incluziunea socială și combaterea sărăciei, Operațiunea: Îmbunătățirea nivelului de competențe ale profesioniștilor din sectorul medical.

  Proiectul ”Creșterea calității actului medical prin îmbunătățirea nivelului competențelor profesioniștilor din sectorul medical” se derulează în perioada decembrie 2017 – decembrie 2020 și vizează creșterea speranței de viață și combaterea bolilor asociate cu îmbătrânirea și mortalitatea infantilă, prin creșterea calității și eficacității serviciilor medicale la nivel regional și național, prin investiția în resursa umană, crescând nivelul de competențe ale profesioniștilor din sistemul medical, cu strategii integrate și competențe multidisciplinare.

  De asemenea, proiectul vizează creșterea nivelului de cunoștințe și competență ale personalului specializat din spitale, pentru un număr de 1500 de persoane, dezvoltarea de competențe noi pentru 90 de persoane care vor participa la schimburi de bune practici și actualizarea programelor existente și a ghidurilor de practică medicală.

  Proiectul are o valoare totală de 13.335.994,78 lei, din care valoarea asistenței nerambursabile este de 13.069.274, 88 lei, iar contribuția beneficiarului este de 266.719, 90 lei.

  Acest proiect este cofinanțat din fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.