Programul RETIM pentru a doua zi de Rusalii. Ce schimbări apar

  de Special Arad | 10 June 2022, 8:46 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Compania RETIM informează clienţii şi colaboratorii săi din județul Arad asupra programului de lucru valabil în data de 13 iunie 2022.

  Colectarea de deșeuri

  Activitatea de colectare a deşeurilor din toate localităţile din județul Arad în care operează compania RETIM se va desfăşura la fel ca într-o ZI OBIȘNUITĂ. Astfel, dacă în ziua de luni, 13 iunie 2022, erau programate colectări de la adrese, acestea se vor face ca de obicei, compania RETIM asigurând permanența serviciului. Utilizatorii serviciului de salubrizare sunt rugați să scoată la stradă recipientele de colectare a deșeurilor, ca de obicei.

  La această regulă se înregistreză o excepție: Colectarea fracției de biodegradabil (pubela maro) din localitățile Nădlac, Pecica și Sântana nu se va realiza în data de 13 iunie 2022, acestea urmând să fie ridicate următoarea zi, în data de 14 iunie 2022.

  Biroul de relaţii clienţi şi casieria din Arad vor fi: 

  ÎNCHISE în ziua de 13 iunie 2022, sărbătoare legală.

  DESCHISE din data de 14 iunie 2022, de când se va relua programul obișnuit, de la ora 08.00 până la ora 16.00

  Compania RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.retim.ro , a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

   

  RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email [email protected] si pagina oficială de Facebook. De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00. 

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.