duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Programul RETIM în județul Arad pentru ziua de 24 ianuarie. Ce se schimbă

  de Special Arad | 21 ianuarie 2022, 9:51 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. Compania RETIM informează clienţii şi colaboratorii săi din județul Arad asupra programului de lucru valabil în data de 24 ianuarie 2022.

  COLECTAREA DE DEŞEURI

  Activitatea de colectare a deşeurilor din majoritatea localităţilor din județul Arad în care operează compania RETIM se va desfășura în data de 24 ianuarie 2022 la fel ca într-o ZI OBIȘNUITĂ, cu excepția ridicării deșeurilor biodegradabile (pubela maro) din localitățile Sântana, Nădlac și Pecica. Recuperarea pentru aceste localități este programată chiar pentru ziua următoare, 25 ianuarie 2022.

  Astfel, dacă în ziua de luni, 24 ianuarie 2022, erau programate colectări de la adrese, acestea se vor face ca de obicei, compania RETIM asigurând permanența, iar utilizatorii serviciului de salubrizare sunt rugați să scoată la stradă recipientele de colectare a deșeurilor, cu excepția menționată anterior.

   

  BIROURI DE RELAŢII CLIENŢI ŞI CASIERII – Arad

  Birourile de relaţii clienţi şi casierii vor fi:

  ÎNCHISE în ziua de 24 ianuarie 2022, sărbătoare legală.

  DESCHISE din data de 25 ianuarie 2022, de când se va relua programul obișnuit, de la ora 08.00 până la ora 16.00

  Compania RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.retim.ro , a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

  RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email [email protected] si pagina oficială de Facebook.  De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.