marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Programul online de Crăciun al Filarmonicii include colinde, tango și rock

  de Tomck@t | 24 decembrie 2020, 1:27 PM | Cultură

  0

  Colindele corului academic ajung și în acest an în casele dumneavoastră, dacă acceptați invitația Filarmonicii Arad la întâlnirea virtuală din seara de Ajun, Joi, 24 Decembrie 2020, de la ora 19:00, pe pagina de facebook a Filarmonicii. Iar pe 26 Decembrie, Filarmonica a pregătit arădenilor un concert online de muzică tango, rumba, vals și, nu în ultimul rând, rock cu trupa Cei Trei.

  „Chiar dacă trăim un altfel de decembrie și nu putem să ne umplem sufletele de bucuria colindatului împreună, pătrundem de departe în căminele Dumneavoastră, împărtășindu-vă emoțiile noastre prin minunatele refrene binevestitoare”, anunță oranizatorii.

  Pe 26 Decembrie, Filarmonica Arad ne propune să începem seara de Crăciun în pași de dans! Rumba, tangoul argentinian sau valsul, așa cum au fost ele materializate în partituri semnate de José Maria Lacalle, Carlos Gardel, Astor Piazzolla, Fermo Dante Marchetti, Gerardo Matos Rodriguez sau Ángel Villoldo, sunt sugestiile Filarmonicii Arad pentru un nou program al ansamblului de coarde al orchestrei simfonice, cuprins în prima parte a transmisiunii live, în seara de 26 Decembrie 2020, sâmbătă, de la ora 19:00, pe pagina de Facebook a Filarmonicii Arad.

  În aceeași notă de divertisment, organizatorii au strecurat printre cele câteva titluri de senzație ale ringurilor de dans, partituri de canțonetă napolitană sau musical cu o carieră la fel de impresionantă: Torna a Surriento sau Les Parapluies de Cherbourg își probează și ele, încă odată în plus, atemporalitatea. Iar pentru un final cu totul neconvențional, câteva titluri rock cu Ciprian Emin Mateian (chitară/voce), Tiberiu Back (chitară bas), Sergiu Nădăban (percuție), sau mai simplu spus, CEI TREI, trupa arădeană de muzică rock aflată la început de drum.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.