Programul manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Eroilor la Arad

  de Special Arad | 15 mai 2018, 2:19 PM | Știri Arad

  0

  ComunicatVă informăm că în data de 17 mai 2018, în municipiul Arad, au loc o serie de manifestări organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Eroilor, celebrată în fiecare an de Ziua Înălţării Domnului, o importantă sărbătoare creştină.

  Activităţile organizate cu acest prilej se vor desfăşura după următorul program:

  • 12.00-12.30: Depuneri de coroane/jerbe de flori la Crucea din curtea Catedralei Ortodoxe vechi;

  • 12.30-13.00: Depuneri de coroane/jerbe de flori la Monumentul Revoluţiei din Decembrie 1989 (Platoul din faţa Palatului administrativ);

  • 13.15-14.15: Ceremonie militară şi religioasă cu depuneri de coroane/jerbe de flori la Monumentul Ostaşului Român (Piaţa Avram Iancu)

  • 14.45-15.20: Ceremonie militară şi religioasă cu depuneri de jerbe de flori la Parcelele de onoare ale militarilor români şi sovietici (Cimitirul Pomenirea).

  Invităm pe toţi cei care vor să fie alături de organizatori (Instituţia Prefectului şi Garnizoana Arad) să ia parte la aceste manifestări, întru cinstirea memoriei celor căzuţi de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credinţă, libertate, dreptate şi pentru apărarea ţării şi întregirea neamului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.